ettnytthus.blogg.se

- Följ med på en resa mot ett nytt hus .

Augistikasa(or)

Publicerad 2015-08-31 21:20:51 i Allmänt,

I Lördags var det som sagt dags. Då eldades det för fullt på tomten. Vädret bjöd på perfekta förhållanden. Blött i gräset, noll vind, strålande sol och en rejäl regnskur när det hela var klart. Helt perfekt! Det flytet får gärna hålla i sig : )
 
Gällande planritningarna så hoppas vi på denna vecka.. Vår kontakt på byggfirman sa senast - "Ja.. Jag har kommit ganska långt"! : ) Haha - svårt att veta vad det betyder exakt . Men den som väntar på något gott .... : )
 
Vill även passa på att rikta ett stort jätte tack till er Alla fina! Alla som stöttar, alla som skickar små lyckönskningar - här på telefon och sms och på sociala medier. Tack för att ni tittar in här och tack för att ni Alla finns. Det betyder jätte mycket för oss!
 
 
 
 
 
/ Ida .

Om

Min profilbild

Ettnytthus

Hej och Välkommen hit till Ettnytthus! Här kommer Du att få följa Mig och min Familjs resa mot ett nytt - nybyggt hus. Vår familj består av Mig - Mamma Ida, Pappa Elias och våra två barn Vilja och Edvin. Vi kommer under 2015- 2016 att påbörja och bygga vårt drömhus. Här i bloggen kommer planering, förberedelser och kalkyler att trängas med inredning, detaljer och inspiration, framsteg i bygget, hopp och förtvivlan och förhoppningsvis en hel del byggglädje! Hoppas Du ska trivas : )

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela