ettnytthus.blogg.se

- Följ med på en resa mot ett nytt hus .

Underbara trappor.

Publicerad 2016-03-16 21:31:41 i Allmänt, Husbygget, Trappan,

Är just nu On My Mind. Trappan Är ju så mycket mer än bara en trappa och bara ett sätt att ta sig upp till övervåningen. Trappan blir ju som en riktig möbel och ett smycket för huset. I vårt hus blir den även en riktig centerpice då den är placerad precis i blickfånget när man entrar de stora pardörrarna <3. Jag tänker mig även när det gäller trappan, något klassiskt och stilrent, men som ger huset en fin karaktär. Vi gjorde ett besök hos Olssons´ Trappor här om dagen. En rolig och helt ny upplevelse att komma in i en riktig trappverkstad! Ett genuint hanverk är vad det är och jag ser fram emot vad den trevliga säljaren där kommer att rita upp åt oss : )
Nedan kommer lite blandade inpirationsbilder ..
 
 
 
 
 
 
/ Ida.
 
 

Kommentarer

Postat av: Johanna Prim

Publicerad 2016-03-16 21:43:19

Åh trappan på 2a bilden... Så fin!

Postat av: Josefin

Publicerad 2016-03-18 13:10:16

Åå... vi funderar också på trappan. Hur den ska se ut.. tycker det är himla svårt. Vilken färg kommer ni köra på? Är inne på samma stil som trapporna du visar i inlägget.

Svar: Kul "bekymmer" även för er! : ) Vi kommer att köra vitmålade vagnstycken, räcke och handledare i kulört NCS 0500-n. Stegen kommer vara oljade/lackade eksteg som förhoppningsvis ska gå i ton med golvet : )
Ettnytthus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ettnytthus

Hej och Välkommen hit till Ettnytthus! Här kommer Du att få följa Mig och min Familjs resa mot ett nytt - nybyggt hus. Vår familj består av Mig - Mamma Ida, Pappa Elias och våra två barn Vilja och Edvin. Vi kommer under 2015- 2016 att påbörja och bygga vårt drömhus. Här i bloggen kommer planering, förberedelser och kalkyler att trängas med inredning, detaljer och inspiration, framsteg i bygget, hopp och förtvivlan och förhoppningsvis en hel del byggglädje! Hoppas Du ska trivas : )

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela