ettnytthus.blogg.se

- Följ med på en resa mot ett nytt hus .

Ytterdörrar..

Publicerad 2016-03-17 09:06:00 i Allmänt, Fasad/Exteriör, Hall/Entré,

Är även dem spikade! Är mer än nöjd med valet och läängtar efter att få se dem i verkligheten : )
Valet föll på NorDan och serien Venus. Parrdörr till entrén och en enkel till groventrén. Så otroligt fina. Stilrena, klassiska och Vackra! Kan bara bli bra ! Vi kommer att välja dem i NCS 8000-n. En nästintill svart kulört, endast lite "nedbruten" mot grått. Pardörren kommer även att kompletteras med ett överljus och glas ska vara i klarglass.
 
Tror Ni det blir bra?  
 
 
 
 
 
                                           NCS 8000- N
 
 
/ Ida .

Kommentarer

Postat av: Hej huset!

Publicerad 2016-03-17 13:44:36

Supersnyggt! Blir nästan lite avis att inte vi valde den modellen också!

Svar: Hoppas ! : ) Den är verkligen UNDERBAR <3
Ettnytthus

Postat av: Vibyggerkaptensgården

Publicerad 2016-03-17 13:45:16

Det kommer bli såååå fint! Det blev det hos oss nämligen. Vi har exakt sådanna pardörrar, på pricken det du beskriver. Ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hallen. Bra val!

Svar: Jag har ju sett det !! och Det blev så otroligt fint hos er! Visade senast igår bilderna på er blogg - och han blev lika imponerad som Mig - så tack för hjälpen! <3
Ettnytthus

Postat av: Nyborg

Publicerad 2016-03-17 15:07:43

Oj wow vad du har kommit igång med bloggen igen! Jättekul! Jag kände samma ett tag där innan bygglovet gick igenom och innan vi köpte tomten att det inte fanns så mycket att blogga om. Men nu när det är så nära så måste man nästa blogga för att komma ihåg allt själv :)

Svar: Jaa! Det är ju såå kul nu när det faktiskt börjar rulla! Och som sagt en hjälp för en själv att samla ihop, spara ner och sortera bland de miljoner tankar som far genom huvudet ; )
Ettnytthus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ettnytthus

Hej och Välkommen hit till Ettnytthus! Här kommer Du att få följa Mig och min Familjs resa mot ett nytt - nybyggt hus. Vår familj består av Mig - Mamma Ida, Pappa Elias och våra två barn Vilja och Edvin. Vi kommer under 2015- 2016 att påbörja och bygga vårt drömhus. Här i bloggen kommer planering, förberedelser och kalkyler att trängas med inredning, detaljer och inspiration, framsteg i bygget, hopp och förtvivlan och förhoppningsvis en hel del byggglädje! Hoppas Du ska trivas : )

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela